Ravivalmennus

Tallissa on tällä hetkellä tilaa kymmenelle valmennettavalle. Pienessä tallissa joka hevoselle etsitään sille parhaiten sopivat valmennusmuodot.

Hevosia valmennetaan pääasiassa 700 metrin hiittisuoralla tai mäkisuoralla, jolla voi ajaa noin 800 metrin vetoja. Käytössä on lisäksi 700 metrin hölkkärata ja etenkin talvisin valmennuksessa hyödynnetään myös kyläteitä. Kesäisin hevosia myös kahluutetaan merenrannassa. Kaikki hevoset ovat koko päivän tarhassa, ja rauhallisessa ympäristössä ne viihtyvät erinomaisesti.

Etenkin nuoria hevosia käytetään myös ratahiiteillä kotiradalla Vermossa. Myös kilpailemisessa pyritään keskittymään mahdollisimman paljon Vermoon, missä ravataan vuoden ympäri vähintään kerran viikossa hyvissä olosuhteissa ja hyvistä palkinnoista. Kotitalli sijaitsee vain 28 kilometrin päässä Vermosta, joten kuljetukset ovat nopeita ja edullisia, vaikka kotitalli onkin keskellä maaseudun rauhaa. Ravireissut ja muut kuljetukset hoituvat omalla neljän hevosen kuljetusautolla.

Hevosten terveydenhuoltoon paneudutaan tarkasti. Päivittäisen huollon lisäksi käytössä on oma, laadukas laser-hoitolaite, ultraääni-laite sekä FlexiNeb-hengitystiesumutin. Fysioterapeutti Annakaisa Ventomäki käy säännöllisesti hoitamassa hevosia kotitallilla. Tarvittaessa hevosia käytetään eläinlääkärissä Tampereen Hevosklinikalla, Riina Rekilällä tai Vermon klinikalla.

Valmennusmaksu on 920 euroa kuukaudessa (sis. alv). Hinta sisältää valmennuksen, hoidon sekä peruskengityksen.

Vermoon on lyhyt matka. Kuvassa Rocket Zet voittaa Voimaliigan 28.6.2017