Ravivalmennus


Tallini toimii Jokikunnan Tila Oy:ltä vuokratuissa tiloissa Vihdin Jokikunnassa. Muutama vuosi sitten rakennetussa, valoisassa ja avarassa tallissa on loistavat olosuhteet sekä hevosille että ihmisille.

Tilalla on runsaasti hyväpohjaisia tarhoja ja rauhallisissa olosuhteissa hevoset viihtyvät hyvin. Valmennusolosuhteet ovat huippuluokkaa: tilalla on vajaan 800 metrin treenirata sekä runsaan 900 metrin hiittisuora, jossa on sopivasti nousua. Treenipaikat pidetään huippukunnossa ympäri vuoden.

Etenkin nuoria hevosia käytetään ratahiiteillä kotiradalla Vermossa. Myös kilpailemisessa pyritään keskittymään mahdollisimman paljon Vermoon, missä ravataan vuoden ympäri vähintään kerran viikossa hyvissä olosuhteissa ja hyvistä palkinnoista. Ravireissut ja muut kuljetukset hoituvat omalla neljän hevosen kuljetusautolla.

Hevosten terveydenhuoltoon paneudutaan tarkasti. Päivittäisen huollon lisäksi käytössä on oma, laadukas laser-hoitolaite, ultraääni-laite sekä FlexiNeb-hengitystiesumutin. Fysioterapeutti Annakaisa Ventomäki käy säännöllisesti hoitamassa hevosia kotitallilla. Tarvittaessa hevosia käytetään eläinlääkärissä Tampereen Hevosklinikalla, Riina Rekilällä tai Vermon klinikalla.

Valmennusmaksu on 1100 euroa kuukaudessa (sis. alv). Hinta sisältää valmennuksen, hoidon sekä peruskengityksen.