Hevoskimpat


Kimppavarsa Ypäjän huutokaupasta

Olemme kahtena viime vuonna perustaneet kimppatallit, joille on hankittu varsat Ypäjän huutokaupasta. Tämän vuoden huutokauppakimpalle Kaisa valitsi Ypäjältä oriin He’s A Horse (Quaker Jet – Zizi Kemp 17,5a, Diesel Don).
Sen omistus jaetaan kymmeneen osaan, joista on vielä myymättä 15 % (tilanne 2.10.). He’s A Horsen hinta oli 7588,80 euroa, ja yhden osuuden lunastushinta on 1000 euroa. Hevosen hinnan ylittävä raha jää kimpan kassaan vararahastoksi.


Kuukausimaksu on 130 euroa per kymmenen prosenttia.

He´s A Horse

Harvinainen tilaisuus - aito Villieläin

Osuudet on loppuunmyyty.

Syksyn uutuuksiin kuuluu tallin ensimmäinen suomenhevonen, ori Villieläin.

Villieläimen isä Sirpan Sisu on huippusukuinen ja huippulahjakas ori, joka on näyttänyt periyttäjän lahjansa pienillä ikäluokillaan.

Villieläimen emälinja taas on yksi Suomen parhaista. Sen emä Hoviheli 26,1a oli Villinmiehen Tammakilpailun kolmonen ja siitoksessa se on jättänyt jo viisi tähtijuoksijaa. Hovihelin täysveli oli ravikuningas Villihotti 22,1a, ja samasta emästä on myös Villisisko 23,1a. Emänemä Hovi-Meeri 22,3a oli aikansa parhaita tammoja, tammojen absoluuttinen SE-hevonen ja mm. Villinmiehen Tammakilpailun voittaja. Kolmas emä Marilyn 25,6a oli kuningatarkilpailija ja Villieläimen neljäs emä Marinka 25,6a oli kaksinkertainen ravikuningatar ja yksi rodun kovimmista tammoista!

Villieläin on hyvärakenteinen, isänsä tavoin hyväluonteinen orivarsa. Villieläin opetettiin ajolle jo keväällä, ja ravia tuli heti kuin koneesta. Siniverinen Villieläin myydään 15 osuuteen, joiden hinta on 500 euroa kappale. Kuukausimaksu on 75 euroa per osuus.


Linkki Villieläimen sukutauluun

Mikäli syksyn kimppatallit kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä!

Ville Toivonen
040 9616516
ville@toivosentalli.fi

Kaisa Toivonen
040 5133 790
kaisa@toivosentalli.fi

Aiemmat kimppatallit

Ensimmäinen huutokauppakimppavarsamme on kolmevuotias Quite A Boy (Quite Easy), joka on aloittanut uransa mainiosti. Viime vuonna valinta oli Callela Easyman (SJ’s Photo), joka nyt kaksivuotiaana treenaa hienosti.

Callela Easyman

Quite A Boy